foto van ijsje aan de Amstel
image/svg+xml
Gepubliceerd op 1 juni 2021

Stay Strong Photo Stories

De pandemie heeft grote gevolgen voor de geestelijke gezondheid van adolescenten en jongeren in grote steden, zoals Amsterdam. Hoe kan fotografie een uitlaatklep zijn?

Nieuws

Samen met Framer Framed organiseerde Levvel-collega Karine Versluis vanuit Picture Bridge Foundation de vierde editie van Stay Strong Photo Stories (april en mei 2021). Het doel was jonge bewoners (van 14 tot 26 jaar) uit Amsterdam-Oost te begeleiden in het uiten van zichzelf, hun worstelingen en vreugdes. Dit deden zij door middel van fotografie, ongeacht of de deelnemers bekend waren met fotografie-technieken. Wekelijks kwamen de deelnemers online samen om hun verhalen en werk te delen. Een deel van de werken is opgenomen in de online presentatie Shaping Feelings, gerealiseerd in samenwerking met het Amsterdam Museum.

Stay Strong Photo Stories is project van Framer Framed en Picture Bridge Foundation. Een samenwerking van Levvel, ELANCE academy, ExpEx, i-psy, en Startblok Elzenhage.

Aanmelden nieuwsbrief Levvel

 

 

Meedenken en meedoen

Wil jij ook meedenken en meedoen met activiteiten? Of wil jij je mening laten horen? Kijk dan eens op de pagina over medezeggenschap en participatie.