werkenbijlevvel
image/svg+xml

Volg je hart - werken bij Levvel

Werk jij graag voor een organisatie die de belangen van kinderen, jongeren en gezinnen altijd voorop zet? Wil jij betekenisvol werk waarin je je binnen een grote organisatie samen met collega’s dagelijks inzet voor betere jeugdhulp? Heb jij hart voor de zorg? Kom dan werken bij Levvel, de specialist voor jeugd en gezin. Je kunt bij ons ook stage lopen en vrijwilligerswerk doen.

Volg je hart

Benieuwd naar onze vacatures?                   

Meld je aan voor onze Meet&Greets

Op zoek naar een stageplek?

Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? 
 

Wat vind je bij Levvel?

  • We bieden een breed scala aan hulp onder 1 dak voor jongeren van 0 – 21 jaar: van opvoedondersteuning tot (hoog) specialistische jeugdhulp, complexe psychiatrische zorg, TOPGGz en acute hulp. Je kunt bij Levvel dus aan de slag in de volle breedte van de specialistische jeugdhulp.
  • We werken volgens vakmanschap. Pijlers van ons vakmanschap zijn: systemisch werken, presentie, JIM, de BIG5 voor bestaanszekerheid, samen beter beslissen en geweldloos verzet. Ze vormen het fundament van de manier van werken bij Levvel, verwoorden onze basishouding en onze inzet: we werken gelijkwaardig, menselijk, deskundig en met een open vizier.
  • Levvel werkt vanuit de kernwaarden samen, aandacht, verdiepend en lef.
    We werken samen in multidisciplinaire teams. Samen zoeken we naar de best passende – én effectieve – oplossingen voor de kinderen, jongeren en gezinnen. Wij hebben aandacht voor jou zodat jij met aandacht kunt werken met de kinderen, jongeren en gezinnen. We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in de breedte van jouw functie. En dat je doet wat nodig is zonder het organisatiebelang uit het oog te verliezen.
  • Bij ons kom je terecht in een inspirerende, dynamische en academische werkomgeving met specialistische kennis en aandacht voor onderzoek, opleiding en innovatie. Je krijgt de mogelijkheid mee te denken in nieuwe projecten. Je krijgt de ruimte om je vindingrijkheid, creativiteit en initiatieven te delen en verbeteringen door te voeren. Doe wat nodig is zonder het organisatiebelang uit het oog te verliezen, pak jouw positie als professional.
  • Levvel is een opleidingsinstituut voor kinder- en jeugdpsychiaters, psychologen en andere professionals. Volg je een erkende hbo- of wo-opleiding? Dan kun je bij ons stage lopen.
  • Wij hebben aandacht voor jouw vitaliteit en werkplezier, zodat jij met aandacht kunt werken voor de kinderen, jongeren en gezinnen. En daar hoort ook de broodnodige ontspanning bij zoals een sporttoernooi of personeelsfeest.
  • Je kunt je bij ons als professional blijven ontwikkelen, vernieuwen en verdiepen. Met Levvel Learn bieden we opleidingen en trainingen. We hebben een breed hulpaanbod dus in je vakgebied heb je binnen Levvel diverse (doorgroei)mogelijkheden. Je collega’s van Levvel Career helpen je daarbij. Ook kun je blijven werken aan je persoonlijke ontwikkeling, onder andere via GoodHabitz.
  • We zijn een diverse en inclusieve organisatie. Ongeacht kleur, religie, gender of op wie je valt. Wie je ook bent, iedereen is welkom bij Levvel. Want hoe diverser onze organisatie, hoe beter onze zorg en hulpverlening.

Contact

Heb je vragen? Stuur ons een mail en dan nemen we contact met je op.

werk@levvel.nl

werkenbijlevvel.nl