Webshop

Webshop
Thuismakers

Thuismakers #1 2022

Thuismakers is een magazine van Levvel voor mensen die hun huis en hart langdurig, in weekenden, in crisis of in vakanties openstellen voor kinderen die ze (niet) kennen.

qpido meisjes kwartet

Qpido Meisjes kwartet

Het Qpido Meisjes kwartet gaat in op diverse onderwerpen die gerelateerd zijn aan liefde, relaties, seks en pubertijd.

€ 31,95
Thuismakers cover

Thuismakers #2 2021

Thuismakers is een magazine van Levvel voor mensen die hun huis en hart langdurig, in weekenden, in crisis of in vakanties openstellen voor kinderen die ze (niet) kennen.

€ 0,00
kaartspel

Qpido InTeam kaartspel (tijdelijk niet leverbaar)

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Dit kaartspel biedt professionals de kans om met elkaar te spreken over hun normen en waarden rondom seksualiteit en intimiteit. Aan de hand van stellingen en casussen kunnen zij van gedachten wisselen.

€ 20,00
Verliefdheid en seks boek en kaartjes in een doos

Qpido Verliefd en seks boek

Het Verliefd en seks boek biedt handvatten om in gesprek te gaan met jongeren over liefde, seksualiteit en relaties. Het boek is genderneutraal, actueel en geschikt voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar.

€ 45,00
verliefdheid en seks

Qpido Love and Sex book

The Love and Sex book is a gender-neutral and current book that provides guidelines for conversations with youth, between 12-18 years,  about love, sexuality and relationships.

€ 45,00
lopen op een koord

Lopen op een koord

Elke dag krijgt Qpido te maken met jongeren en gezinnen die beschadigd zijn. In dit boekje komen de verhalen van jongeren, ouders en begeleiders samen

€ 10,00
folder qpido rode achtergrond

Qpido folder

In deze folder kun je lezen over het aanbod Qpido.

€ 0,00
Pleegouder, iets voor jou

Pleegouder iets voor jou

Hoe word je pleegouder? Welke vormen zijn er? Aan welke voorwaarden moet je voldoen? Krijg je begeleiding? Deze en andere vragen komen aan bod in de folder.

€ 0,00
 
Vragen? Misschien vind je bij veelgestelde vragen het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.