meisje met kwasten en schilderijen
image/svg+xml

Kunst & Creatief

Soms schieten woorden te kort. Druk jij jezelf dan uit via kunst? Dat is een waardevolle uitlaatklep voor jezelf. En het kan andere mensen inspireren. Zij ervaren via jouw kunst wat jij en mensen in jouw situatie voelen en meemaken.

Kunst & Creatief

Levvel doet daarom regelmatig kunstprojecten in samenwerking met musea en creatieve partijen. Met deze projecten krijg je de mogelijkheid om je gevoel te delen met de rest van de wereld. De een zegt het met een lied of rap, de ander met een tekening, schilderij of een gedicht. Het delen van deze verhalen geeft herkenning en erkenning bij andere jongeren.

“Mensen zijn op zoek naar herkenning en willen een persoonlijk verhaal zien, dat is wat ik met mijn kunstwerk wil bereiken.” Kelsey (23), deelnemer aan de expo KUNSTPLƎEGERS.

‘‘We zijn erg verbaal gericht. Ik vind dat soms lastig. Andere kunstvormen geven vaak veel meer kracht dan mijn woordenschat. Daar zit de toegevoegde waarde voor mij vooral in.’’ - Beverley (ervaringsdeskundige)

 

Jouw mening telt

Met kunst uit je jezelf. Soms is dat een gevoel, andere keren een mening. Levvel hoort jouw mening graag. Zo blijven we onze hulp verbeteren. Jouw mening op een andere manier uiten? Kijk eens op de pagina Jouw mening telt.