schilderles
image/svg+xml

Kunst & Creatief

Soms schieten woorden te kort. Kun jij je dan uitdrukken via kunst? Dat kan een waardevolle uitlaatklep zijn voor jezelf. En andere mensen kan het inspireren. Zij kunnen via jouw kunst ervaren wat jij en mensen in jouw situatie voelen en meemaken.

Kunst & Creatief

Levvel doet daarom regelmatig kunstprojecten in samenwerking met musea en creatieve partijen. Met deze projecten krijg je de mogelijkheid om je gevoel te delen met de rest van de wereld. De een zegt het met een lied of rap, de ander met een tekening, schilderij of een gedicht. Het delen van deze verhalen kan herkenning en erkenning opleveren bij andere jongeren.

“Mensen zijn op zoek naar herkenning en willen een persoonlijk verhaal zien, dat is wat ik met mijn kunstwerk wil bereiken.” Kelsey (23), deelnemer aan de expo KUNSTPLƎEGERS.

‘‘We zijn erg verbaal gericht. Ik vind dat soms lastig. Andere kunstvormen geven vaak veel meer kracht dan mijn woordenschat. Daar zit de toegevoegde waarde voor mij vooral in.’’ - Beverley (ervaringsdeskundige)

 
Vragen? Misschien vind je bij veelgestelde vragen het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.