werkbezoek Raad van Toezicht aan het gebiedsteam Zuidoost
image/svg+xml
Gepubliceerd op 26 maart 2024

Werkbezoek Raad van Toezicht: kennismaken op de Levvel-werkvloer

De leden van de Raad van Toezicht van Levvel gaan regelmatig op werkbezoek in de organisatie. Zo maakten zij onlangs nader kennis met Speedboot (groep voor diagnostiek, (ambulante) behandeling en kortdurende time-outs (overdag)), Obama (kleinschalige groep voor jeugdzorgPlus) en het gebiedsteam Zuidoost ((hoog)specialistische jeugdhulp in de wijk).

Nieuws

Remi Sanders, een van de begeleiders bij Obama, vertelde over zijn werk: “Deze jongeren hebben veel meegemaakt. Wat we hier doen is echt contact met hen maken. Als je respect hebt voor de jongeren, dan voelen ze dat ook.  Dan kan je ze helpen om verder te gaan met hun ontwikkeling. Dat is het mooiste in je werk, als je ziet dat ze stappen gaan maken. Je geeft ze gereedschap mee in hun rugzak; dat kunnen ze de rest van hun leven gebruiken.”

werkbezoek Raad van Toezicht aan het gebiedsteam Zuidoost

(vlnr: Robert Grem (Raad van Toezicht), Bojoura Maarbach (teamleider gebiedsteam Zuidoost), Raymond Pinas (kwartiermaker gebiedsgericht samenwerken), Dominique Scheepens (Raad van Toezicht), Ale Houtsma (Raad van Toezicht), Astrid Creutzberg (Raad van Toezicht))

 

‌Op de Bijlmerdreef werd de Raad van Toezicht ontvangen door Bojoura Maarbach, de teamleider van gebiedsteam Zuidoost, en Raymond Pinas, kwartiermaker gebiedsgericht samenwerken. Bojoura: “Deze locatie ligt midden in Zuidoost. Het gebiedsteam Zuidoost werkt vanuit deze en andere Levvel locaties. Daarnaast gaan we  ook naar de gezinnen of scholen toe.” In het gebiedsteam zitten mensen met verschillende expertises uit de jeugd-ggz, jeugd- en opvoedhulp en de LVB zorg. Bojoura: “Verschillende werelden en perspectieven komen samen in één team. Met elkaar komen we steeds verder door goed te focussen op wat het gezin nodig heeft, daarin vind je elkaar. Wat vinden zij dat wij als eerste moeten oppakken? Wat zijn hun ondersteuningsbehoeften en hulpvragen? Daar echt de tijd voor nemen is ontzettend belangrijk.”

De Raad van Toezicht van Levvel bestaat uit: Astrid Creutzberg, Omar Ramadan, Ymke Fokma, Fawzia Nasrullah, Dominique Scheepens, Ale Houtsma en Robert Grem. Meer weten over de Raad van Toezicht? 

Raad van Toezicht   

 

Levvel's nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen