meisje met koptelefoon maakt high five
image/svg+xml
Gepubliceerd op 8 januari 2024

Nieuwe leden raad van toezicht: Ale Houtsma en Robert Grem

De raad van toezicht heeft 2 nieuwe leden. Per 1 november 2023 is Ale Houtsma toegetreden. Ale is lid van de raad van bestuur Maastricht UMC+, voorzitter van het bestuur van Egidius Zorgconcepten en lid van de redactieraad ICT & Health. Per 1 februari 2024 zal Robert Grem toetreden. Hij is directeur HRM bij de Universiteit van Amsterdam.

Nieuws

Ale Houtsma werkt al zijn hele loopbaan in de zorg, in verschillende ziekenhuizen in binnen- en buitenland. Hij heeft veel ervaring in digitale zorg, regionale samenwerking, spoed- en ketenzorg, duurzaamheid en werkgeluk. Eerder heeft hij onder meer gewerkt in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Spaarne Gasthuis, het Radboud UMC, en het Zweedse Karolinska University Hospital. Ook was hij bestuurslid van Santeon en de Nederlandse vereniging van ziekenhuizen (NVZ). 

Robert Grem is sinds 2021 directeur HRM bij de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor heeft hij bij de gemeente Rotterdam gewerkt als HR-afdelingshoofd Mobiliteit& Ontwikkeling, Vitaal en Veilig werken en werkte hij als organisatieadviseur publieke sector bij van Brienen Consulting BV en KPMG. Robert heeft onder andere ervaring op het gebied van arbeidsmarkt, diversiteit en inclusie, sociale veiligheid en interdisciplinaire samenwerking.

Samenstelling raad van toezicht

De vacatures in de raad van toezicht van Levvel waren ontstaan doordat 2 leden hun maximale zittingstermijn hadden bereikt. De raad van bestuur en de raad van toezicht zijn blij met de komst van deze 2 nieuwe leden. En met hun kennis en ervaring waarmee zij de raad van toezicht versterken.