meisje met koptelefoon maakt high five
image/svg+xml
Gepubliceerd op 14 december 2022

Nieuwe leden raad van toezicht: Ymke Fokma en Fawzia Nasrullah

De raad van toezicht van Levvel heeft twee nieuwe leden benoemd. Per 1 december is mevrouw Ymke Fokma toegetreden. Ymke is lid van de raad van bestuur van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, het Nederlands Kankerinstituut in Amsterdam. Per 1 februari 2023 zal mevrouw Fawzia Nasrullah toetreden. Zij is voorzitter van het college van bestuur van het PCOU Willibrord, een organisatie voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs in de regio Utrecht.

Nieuws

Ymke Fokma heeft veel ervaring in de zorg en op het gebied van financiën, informatisering en big data. Voordat zij in 2021 bij het Antoni van Leeuwenhoek kwam, was zij lid van de raad van bestuur bij het Dijklander Ziekenhuis. De jaren daarvoor was zij als directeur bedrijfsvoering werkzaam bij het AMC. Daarvoor werkte ze bij zorgverzekeraar Achmea en The Boston Consulting Group. Zij is tevens toezichthouder bij Basalt revalidatie en lid van de kwaliteitscommissie van het NVZD (vereniging van bestuurders in de zorg).

Fawzia Nasrullah is sinds 2018 werkzaam bij de scholengroep PCOU Willibrord, eerst als lid van het college van bestuur en sinds 2021 als voorzitter. Daarvoor was zij gedurende 11 jaar bestuurder van Youké en was zij werkzaam bij Kinder- en Jeugdpsychiatrie, Volwassen Psychiatrie Zuidoost en Oost van AMC de Meren en jeugdarts bij de GGD Rotterdam. Naast haar huidige werkzaamheden als voorzitter van het college van bestuur, is zij lid van de raad van toezicht van het Voedingscentrum.

Samenstelling Raad van Toezicht

De vacatures in de raad van toezicht van Levvel waren ontstaan doordat twee leden in 2023 de maximale zittingstermijn bereiken. De raad van bestuur en de raad van toezicht zijn blij met de komst van deze twee nieuwe leden. En met hun kennis en ervaring waarmee zij de raad van toezicht komen versterken.