tentoonstelling over de tattoos van jongeren en hulpverleners uit de jeugdhulp
image/svg+xml
Gepubliceerd op 10 mei 2023

‘Getekend door het leven’ reist verder

'Getekend door het leven' is een indrukwekkende tentoonstelling die zijn oorsprong vindt in de verhalen van jongeren die door hulpverleners van Levvel begeleid werden. In de tentoonstelling vertellen jongeren en medewerkers uit de jeugdhulp aan de hand van hun tatoeage hun verhaal. Over pijnlijke herinneringen en dierbare momenten. Tattoos als tekens van hoop of verwachting.  

Nieuws

Tattoos met een verhaal

Voor de tentoonstelling zijn de tatoeages van zowel jongeren als medewerkers in de jeugdhulp vastgelegd op een bijzondere manier: door middel van fotografie, met daarbij het ervaringsverhaal in dichtvorm.

De werken van de jongeren waren eerder al te bewonderen in Foam Fotografiemuseum Amsterdam. En vanwege succes werd de tentoonstelling zelfs verlengd. De tentoonstelling heeft veel positieve reacties ontvangen. Daarom reist de tentoonstelling nu verder.

Verhalenkamer

Vanaf 6 mei tot en met 21 juni zijn de werken van zowel jongeren als medewerkers te zien in de Verhalenkamer bij Stichting de Buitenkans, De Olvendijk 2 in Heiloo.
Op 13 mei 2023 vanaf 15.00 uur vindt de officiële opening plaats. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Of om op een later moment de tentoonstelling te bezoeken.

 

Kom je kijken? Dit is een unieke kans om de bijzondere werken te bewonderen en de verhalen achter de tatoeages te ontdekken. En het is ook de eerste keer dat de werken van de jongeren en medewerkers gezamenlijk worden vertoond! Mis deze tentoonstelling dus niet.

Online

Al vast een kijkje nemen? Dat kan online. Op www.getekenddoorhetleven.nl kan je de  werken van de jongeren met de door henzelf ingesproken gedichten bewonderen.

 

 

De Levvel nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven en niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Lees de laatste editie