Mentale Verhalen kunstproject voor jongeren
image/svg+xml

Mentale Verhalen: kunstworkshops voor jongeren

Het Van Gogh Museum en Levvel organiseren een kunstproject voor jongeren van 13 jaar en ouder die door Levvel begeleid worden/werden. Doe je mee?

kunstworkshops

Het Van Gogh Museum en Levvel organiseren een kunstproject voor jongeren van 13 jaar en ouder die door Levvel begeleid worden/werden. De workshops vinden plaats in de voorjaarsvakantie! Ben of ken jij een jongere met een passie voor kunst en creativiteit, en wil je meedoen aan dit unieke kunstproject? Meld je dan voor 5 februari aan via:
mep@levvel.nl

Vermeld duidelijk welke workshop je wilt volgen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang.

Twee series workshops

Onder de begeleiding van een kunstenaar werken de jongeren samen aan een creatief project. Er doen twee kunstenaars mee, elk met een andere specialiteit. Tijdens 3 bijeenkomsten leidt elke kunstenaar een groep jongeren om per groep één gezamenlijk kunstwerk te creëren. De workshops vinden plaats in het Van Gogh Museum in Amsterdam.  
Dit zijn de workshops die je kunt volgen:

Mixed media met Tyas Leeuwerink

Tyas

Over Tyas: Ontdek de magie van mixed mediakunst met Tyas Leeuwerink, een kunstenaar en kunstdocent. Samen creëren jullie een meesterwerk met verf, projectie, tekeningen en meer. Bekijk zijn indrukwekkende portfolio op: TyasLeeuwerink.nl

 

1e bijeenkomst: 15 februari 16.00u – 17.30 uur

2e bijeenkomst: 22 februari 11.00u – 16.00 uur

3e bijeenkomst: 29 februari 16.00u – 17.30 uur

 

Collage design met AiRich

Airich

Over AiRich: Maak kennis met AiRich, een getalenteerde beeldend kunstenaar uit Amsterdam! Ontdek de kunst van collage design onder haar deskundige begeleiding. Bezoek haar inspirerende website voor een voorproefje van haar werk: AiRich.nl.  
    

 

Tentoonstelling

De kunstwerken worden tentoongesteld in de studio van het Van Gogh Museum en op hun website. Daarna willen we samen met de jongeren een geschikte locatie bij Levvel vinden, zodat we allemaal van deze prachtige kunstwerken kunnen genieten! 

Mentale Verhalen is een samenwerking tussen Levvel en het Van Gogh Museum, mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.  
 

Mentale Verhalen - doe je mee?

Meld je voor 5 februari aan via:

mep@levvel.nl

 

Meer weten?

Bekijk hier de flyer van Mentale Verhalen.