Thuismakers #1 2021
image/svg+xml
Gepubliceerd op 7 juli 2021

Thuismakers #1 2021

Het nieuwste nummer van Thuismakers is vanaf nu online te lezen, downloaden en bestellen.

Nieuws

Deze editie van Thuismakers is weer even inspirerend, eerlijk, mooi en informatief. Met vaste rubrieken word je meegenomen in de wereld van pleegzorg zoals &pleegouder, Klaar voor de start, Gezinspiratie en Mooie match!?

'Oog voor eigen kinderen'

Dat is niet voor niets het thema van dit nummer. De rol van eigen kinderen van pleegouders wordt soms onderschat. Terwijl zij zeker invloed hebben op het opgroeien van pleegkinderen. In het interview met Leon en Sebas (p. 13) vind je hier waardevolle tips over.

 

'Ik gun alle pleegouders een oplaadpunt'

Edith (p 18-19) vertelt over haar rol als weekendpleegouder. Zij ondersteunt andere pleegouders door hun pleegkinderen in het weekend op te vangen. Zo probeert Levvel het taboe te doorbreken dat pleegouders zich bezwaard voelen en geen hulp durven te vragen voor (weekend)ondersteuning. 

Pleegouders van Levvel krijgen het magazine thuisgestuurd. Ben jij geen pleegouder bij Levvel? Geen probleem! Je kan Thuismakers online lezen of bestellen via onze webshop.

 

Bestel Thuismakers

Lees Thuismakers

Download Thuismakers

 
Vragen? Misschien vind je bij veelgestelde vragen het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.