Kevin kindoproepje
image/svg+xml

Wie biedt Kevin (14) structuur en ondersteuning?

Naam: Kevin (14)
Regio: Edam
Gezocht: Langdurig pleeggezin

Kevin heeft behoefte aan een opvoeder die structuur kan bieden en hem kan ondersteunen. Voor Kevin is het belangrijk dat hij zich veilig voelt en dat een opvoeder kan afstemmen op zijn behoefte aan afstand en nabijheid.

 

Pleegzorg

Kevin is een beleefde, leuke, sociale en slimme jongen van 14 jaar die nu de puberteit in gaat. Hij spreekt vaak af met vriendjes om buiten te spelen. In het contact is hij druk en enthousiast. Kevin krijgt medicatie voor ADHD en dat verloopt goed. Hij is open wat betreft zijn dagelijks leven en zijn ervaringen op school en met leeftijdsgenoten. Kevin speelt heel graag spelletjes en is graag creatief bezig met bijvoorbeeld tekenen.  Sporten vindt hij ook heerlijk.  Op dit moment zit hij op voetbal en heeft daar heel veel plezier in. Kevin is een makkelijke eter en lust alles.

Kevin heeft duidelijk last van loyaliteitsgevoelens. Lange tijd is er geen bezoek geweest van zijn moeder. Dit heeft hij heel moeilijk gevonden. Nu gaat hij één keer per maand een weekend naar haar toe. Zijn moeder is ziek en heeft MS.

Kevin is zoekende naar wie hij is, wat hij vindt, wat hij mag vinden en wat zijn gevoelens zijn. Hij heeft veel nare dingen meegemaakt. Er zijn ook zorgen rondom Kevin. Hij laat ontwijkend/vermijdend gedrag zien. Over emotionele dingen praten vindt hij lastig, Bij doorvragen kan hij de clown gaan uithangen. Hij zegt dan dat het gebeurd is en er nu niets meer aan veranderd kan worden. Hij zegt nergens last van te hebben.

Kevin woont op dit moment in een crisisgezin in Edam. Vanaf zijn 4e ging hij naar een weekendgezin, waar hij drie jaar geleden langdurig is gaan wonen. Vanwege privéomstandigheden kan hij daar niet meer blijven. Hierdoor zijn belangrijke personen in zijn leven voor hem ‘’verdwenen’’;  zoals ook de biologische kinderen van het pleeggezin.

 

Meer weten? 

Mail onze consulenten

Of bel 088 054 82 05
Onze consulenten zijn bereikbaar van 9-17 uur.

Er is een stockfoto gebruikt.