Kindoproepje Lola
image/svg+xml

Weekendpleeggezin voor Lola (10) gezocht

Naam: Lola (10)
Gezocht: weekendpleeggezin

Lola is een meisje van 10 jaar en heeft een tweelingbroertje. Ze is zelf ook geboren als jongen maar voelt zich van jongs af aan een meisje en zo gedraagt ze zich ook. Voor haar zoeken we een weekendpleeggezin waar ze het liefst 1 weekend per 2 of 3 weken heen kan gaan om zelf wat meer aandacht te krijgen en moeder even tijd heeft om tot rust te komen.

 

Pleegzorg

Lola heeft veel meegemaakt in haar leven. Ze heeft veel wisselingen gekend en heeft net als haar broertje een tijd lang niet thuis kunnen wonen. Nu wonen de beide kinderen weer thuis bij hun alleenstaande moeder wat ze fijn vinden. Voor beide kinderen wordt er een weekendpleeggezin gezocht maar bewust los van elkaar.

Over Lola

Lola is een gezond meisje met zwart lang haar. Ze is heel beweeglijk en vrolijk. Ze houdt van fysieke uitdagingen en is heel creatief. Ze heeft een gemiddelde intelligentie en zit op cluster 4 onderwijs. Ze heeft vaak veel energie in zich en is dan heel druk in haar hoofd. Ze kan dan ook ruzie maken met anderen. Ze vindt het soms moeilijk om contact te maken met andere kinderen, ze zit vaak in haar eigen wereldje. Lola heeft last van hyperactiviteit, aandachtsproblemen, gedragsproblemen en oppositioneel opstandig gedrag.  Ze is ook een lief en energievol meisje wat erg houdt van spelletjes spelen, knutselen en fysieke activiteiten. Lola houdt van buiten spelen, wandelen met de hond, fietsen, lezen, dieren en gamen.

Lola staat zelfstandig op, gaat zelfstandig naar school en komt zelfstandig weer naar huis. Ze heeft de sleutel en kan prima even alleen thuis zijn. Ze is verder goed zelfstandig. Soms heeft ze wat aansturing nodig bij de dingen die ze moet doen.

Weekendpleeggezin

Lola heeft een warm en lief weekendpleeggezin nodig dat veel duidelijkheid en structuur kan bieden. Een pleegouder die duidelijk kan zijn, kalm blijft als Lola bv een keer opstandig of boos wordt. De weekendpleegouders moeten helder en duidelijk communiceren zodat duidelijk is wat wel en niet kan en het is belangrijk om veel geduld te hebben.

De wens is dat Lola het liefst twee weekenden per maand naar een weekendpleeggezin kan gaan. Moeder zou het fijn vinden een gezin met kinderen maar ook gezinnen zonder kinderen kunnen uiteraard ook reageren.

 

Meer weten? 

Mail onze consulenten

Of bel 088 054 82 05
Onze consulenten zijn bereikbaar van 9-17 uur.

Er is een stockfoto gebruikt.