illustratie van kinderen, ouders en planeten
image/svg+xml

Aanmelden voor hulp in Zuid-Kennemerland/IJmond via Planet Young

In de regio Zuid-Kennemerland/IJmond is vanaf 1 januari 2023 de specialistische hulp van Levvel anders georganiseerd. Je kunt je voor hulp aanmelden via ons samenwerkingsverband Planet Young.

Planet Young

In Planet Young werken Parlan, Levvel, Ons Tweede Thuis, ZIJN, De Opvoedpoli (onderdeel van IHUB) en GGZ Noord-Holland Noord nauw met elkaar samen. Met elkaar bieden wij jou en jouw gezin de best passende hulp. Vanuit 1 voordeur. Zo thuis als mogelijk. Als gezamenlijke zorgaanbieders hebben wij decennia aan ervaring in jeugd- en opvoedhulp. In specialistische jeugd ggz en volwassen ggz. En in de zorg voor jeugdigen en ouders die te maken hebben met een verstandelijke beperking. Zo kun jij rekenen op maatwerk dat bij jou past. Zo licht als mogelijk, zo zwaar als nodig.

 

Wil jij je aanmelden voor hulp?

Ga naar planetyoung.nl

Je kunt op deze webpagina terecht voor meer informatie. Ook kun je hier een email sturen met het verzoek dat je wilt aanmelden. Onze professionals nemen dan snel contact met je op en zorgen dat je een aanmeldformulier krijgt. Voor vragen kun je op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bellen met Planet Young op het telefoonnummer:

06 43 55 15 93

Of mail naar:
informatie@planetyoung.nl

Informatie voor verwijzers

Waarom hulp vanuit Planet Young?

Wij willen als samenwerkende zorgorganisaties dat jeugdigen veilig, gezond en gelukkig kunnen opgroeien. Zo thuis als mogelijk. In hun gezinnen, en samen met anderen om hen heen. Ons gezamenlijke doel is om het alledaagse leven te versterken en samen te groeien. Daarom willen we met alle zes de partners nog meer de krachten bundelen voor nog betere jeugdhulp. Dat doen wij met elkaar en ook met het onderwijs in de regio Zuid-Kennemerland/IJmond. Samen zorgen wij dat jeugdigen en gezinnen zich kunnen ontwikkelen. Ook wanneer er een complexe hulpvraag speelt. Wij zijn er om die samen met jou op te pakken.

 

Welke gemeenten en plaatsen vallen onder de regio Zuid-Kennemerland/IJmond?

Gemeente Haarlem: Haarlem, westelijk deel van Spaarndam

Gemeente Heemskerk: Heemskerk

Gemeente Beverwijk: Beverwijk, Wijk aan Zee

Gemeente Velsen: Driehuis, IJmuiden, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek

Gemeente Bloemendaal: Aerdenhout, Bloemendaal (aan Zee), Bentveld, Bennebroek, Overveen, Vogelenzang

Gemeente Zandvoort: Zandvoort

Gemeente Heemstede: Heemstede