Overzicht themas Levvel Up kennisplatform
image/svg+xml
Gepubliceerd op 4 september 2023

Levvel Up: nieuw kennisplatform voor jeugdhulpprofessionals

Levvel Up is de plek voor jeugdhulpprofessionals. Je vindt er een unieke combinatie van ervaringskennis, praktijkkennis en wetenschappelijke kennis uit de jeugdhulp. Op zoek naar verdieping en inspiratie? Je vindt het op: www.levvel-up.nl.

 

Nieuws

Voor en door jeugdhulpprofessionals 

Op dit online platform vind je kennis en inspiratie vanuit de jeugdhulp en de jeugd-ggz. Zoals wetenschappelijke publicaties, praktijkvoorbeelden, webinars, trainingen, interviews, nieuws, podcasts, video’s en tips. Van Levvel-medewerkers én juist ook van andere professionals in de jeugdhulp. 

Delen en leren 

Levvel Up is ontstaan vanuit de visie van een team van gedreven professionals met een passie voor jeugdhulp en jeugd-ggz. “Kinderen, jongeren en gezinnen krijgen betere hulp als jeugdhulpprofessionals beschikken over de laatste kennis en inzichten. Daarom wil Levvel haar jarenlange ervaring en kennis uit wetenschap en praktijk delen met andere professionals op Levvel Up”, aldus Anne-Claire Hiemstra (directeur Kennis, Opleiding, Onderzoek en Innovatie) en een van de initiatiefnemers. “Onze oproep aan andere professionals is dan ook: doe jij ook mee? Want als we kennis en nieuwe inzichten met elkaar delen, blijven we van elkaar leren en kunnen we echte veranderingen teweegbrengen. Om kinderen, jongeren en gezinnen nog beter te helpen.”  

Levvel Up in het kort 

  • Een uitgebreide kennisbank met artikelen, onderzoeken en praktijkvoorbeelden 
  • Webinars, workshops en kennissessies  
  • Webshop met interventies, boeken en meer 
  • Je eigen account met je favoriete kennisitems 

De toekomst heeft meer in petto!  

De ambitie is om Levvel Up door te ontwikkelen tot een interactief platform, waar iedereen die werkzaam is in de jeugdhulpsector (of daarvoor studeert), online kan meepraten over nieuwe publicaties en ontwikkelingen. 

Nieuwsgierig geworden?  

Neem een kijkje op www.levvel-up.nl ! Samen kunnen we werken aan betere zorg en ondersteuning voor kinderen, jongeren en gezinnen. 

Meer informatie 

Wil je meer weten over Levvel Up? Of wil jij ook jouw kennis delen? Relevante publicaties zijn altijd welkom. Stuur jouw publicatie, podcast, workshop of vraag naar: levvel-up@levvel.nl.