image/svg+xml

Aanmelden
informatiebijeenkomst

In verband met de coronamaatregelen organiseren we op dit moment minder informatiebijeenkomsten op locatie. Je hebt ook de keus om een eerder opgenomen webinar terug te kijken of een informatiebijeenkomst online te volgen.

Webinar
Klik hier om het webinar over pleegzorg terug te kijken. Pleegouder Jan en Astrid, trainer bij Levvel, vertellen alles over pleegzorg en beantwoorden vragen.


Informatiebijeenkomst
De informatiebijeenkomsten vinden deels weer op locatie plaats. Daarnaast bieden we ook nog steeds bijeenkomsten online aan. Bij de data staat vermeld of het om een online of live bijeenkomst gaat.

Voor de online informatiebijeenkomsten kunnen zich maximaal 15 deelnemers aanmelden. Bij de live bijeenkomsten is er plek voor 10 deelnemers. Als je bent aangemeld en je bent toch verhinderd, geef dit tijdig aan ons door. We maken dan eventuele andere geïnteresseerden alsnog blij met een plekje.

 

Aanhef
Ik kom
Ik ben bij Levvel terechtgekomen via
Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring van Levvel
 
Vragen? Misschien vind je bij veelgestelde vragen het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.