image/svg+xml

Aanmelden informatiebijeenkomst pleegouderschap

Op een informatiebijeenkomst krijg je een beter beeld van wat het betekent om pleegouder te worden. Je kunt al je vragen stellen. Welke vormen van pleegzorg zijn er eigenlijk? En wat past er bij jou? En hoe word je pleegouder? Wij vertellen je er graag meer over.  

Er zijn zowel online informatiebijeenkomsten, als bij Levvel in Amsterdam, op de Fred. Roeskestraat 73. In onderstaand inschrijfformulier lees je bij de data of de bijeenkomst op locatie of online plaatsvindt. 

 

Aanmelden 

Wil je een informatiebijeenkomst bijwonen, meld je dan aan via onderstaand formulier. Op locatie is plek voor 10 deelnemers. Voor de online bijeenkomst kunnen zich maximaal 15 deelnemers aanmelden. 

 

Webinar pleegouderschap bij Levvel 

Nu alvast een webinar over pleegouderschap kijken? Dat kan in Levvel's webinar Pleegouder... iets voor jou. Pleegouder Jan en pleegzorgtrainer Astrid vertellen alles over pleegzorg en beantwoorden vragen. 

Bekijk Pleegouder... iets voor jou? 

 

Inschrijven informatiebijeenkomst pleegouderschap:

 

Aanhef
Ik kom
Ik ben bij Levvel terechtgekomen via
Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring van Levvel
 
Vragen? Misschien vind je bij veelgestelde vragen het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.