Man bril 60 jaar grijs haar
Mijn verhaal
David (56) ouder

Ze kijken naar alles wat er bij ons gezin speelt

Verhaal

'Mijn vrouw en ik praten slecht met elkaar. We zitten niet op één lijn in de opvoeding van onze drie kinderen. Ze heeft kanker gehad en lang in het ziekenhuis gelegen. Nu zorgt ze voor de kinderen en werkt als overblijfmoeder op school. Ik werk fulltime, heb veel vroege diensten. We zijn moe en overbelast.

Onze kinderen luisteren niet, ze gamen te lang en gaan te laat naar bed. Onze dochter is heel angstig, verschillende behandelingen hiervoor zijn niet afgerond. Onze middelste zoon is snel boos en agressief naar ons. Hij kan moeilijk zijn gevoelens uiten en we krijgen geen contact met hem. Hij komt somber en ongelukkig over.

'We zijn moe en overbelast.'

We hebben vier gesprekken gehad met een systeemtherapeut en nog een andere hulpverlener. We hebben besproken waar we last van hebben en hulp bij willen. Eerdere ondersteuning van andere hulpverleners was niet genoeg. Bij Levvel gaan ze kijken naar onderliggende belemmerende patronen en de samenhang tussen alles wat er bij ons in het gezin speelt. Onze oudste zoon wordt nu onderzocht op ADHD, hij heeft ook veel invloed op het functioneren van ons gezin. Ze kijken ook naar onze financiën, werk en gezondheid. Daar krijgen we ook meteen praktische ondersteuning bij en dat werkt tot nu toe heel erg goed.’

 
Vragen? Misschien vind je bij veelgestelde vragen het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.