Oude man jongetje sport banner
image/svg+xml

Vrijwilliger, iets voor jou?

Vind jij het leuk om te koken met jongeren? Misschien kun jij jongeren die bij ons in behandeling zijn een yogales geven? Of heb je andere talenten die je kunt inzetten voor kinderen, jongeren en ouders bij Levvel?

Vrijwilliger worden

Toegevoegde waarde

Als vrijwilliger kun jij van toegevoegde waarde zijn voor kinderen en jongeren die bij ons in behandeling zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die iets extra’s kunnen bieden en daarmee een aanvulling kunnen zijn op ons werk.

Een passende uitdaging

Samen met jou kijken we wat een passende uitdaging voor je is. Misschien kun jij je inzetten als gastvrouw/gastheer op een van onze locaties? Of kan je ondersteunen bij activiteiten op een afdeling. Denk aan koken, sporten, maken van muziek, meegaan met een uitstapje of toneelspel. Je kunt je op allerlei manieren inzetten.

Enthousiast? 

Heb je vragen? Wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met onze vrijwiligerscoördinator Amy Hopmans of Niki Broeder (bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag).

020  890 11 41

Direct jouw gegevens achterlaten? Mail naar:

n.broeder@levvel.nl

 
Vragen? Misschien vind je bij veelgestelde vragen het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.