Cover Thuismakers
image/svg+xml
Gepubliceerd op 21 december 2021

Thuismakers nummer 2, 2021

Ook dit jaar ligt Thuismakers, ons magazine voor pleegouders en geïnteresseerden in pleegzorg, vlak voor de feestdagen op de mat bij alle pleegouders van Levvel.

Nieuws

Terwijl de wereld om ons heen zich sluit, openden pleegouders die meewerkten aan dit kerstnummer juist hun wereld, hun hart en huis. De verhalen in deze editie vormen gezamenlijk een pleidooi voor zichtbaarheid. Ze tonen wat het oplevert als je jezelf laat zien, als je spreekt en schrijft.
 
Zo vertelt schrijfster Lily Monori-van Dijken wat het betekent om als pleegkind op te groeien. Komen pleegkinderen aan het woord in het artikel Tem je draak, over het ontwikkelen van helpende gedachten tijdens deze traumatherapie. En deelt pleegmoeder Romy hoe bewegingstherapie Sherborne een onveilige hechting in de vroege jeugd met terugwerkende kracht kan herstellen. We bedanken alle kinderen, pleegouders en collega’s voor het delen van hun persoonlijke verhalen. 

 

Bestel Thuismakers

Lees Thuismakers

Download Thuismakers

 
Vragen? Misschien vind je bij veelgestelde vragen het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.