esmaralda heldenvandezorg 2022
image/svg+xml
Gepubliceerd op 13 juni 2022

Levvel in tv programma De helden van de zorg

Twee van onze collega’s, Esmaralda de Haan en Sergio Ommel, zijn te zien in het SBS6 televisieprogramma ‘De helden van de zorg’. Samen met een jongere, Emma en Jacob (fictieve namen) geven ze een inkijkje in hun werk bij Levvel.

Nieuws

De uitzending is op 3 momenten te bekijken:

Zondag 19 juni om 16.30 uur bij SBS6
Herhaling 1: zaterdag 25 juni om 11.00 uur bij SBS6
Herhaling 2: zondag 26 juni om 09.30 uur bij Net5

In de serie De helden van de zorg verrassen presentatoren Kevin Brouwer en Nance Coolen zorginstellingen, ziekenhuizen en lokale helden door heel Nederland. Ze horen mooie, ontroerende maar ook grappige verhalen van medewerkers.  

De filmploeg bezocht twee locaties van Levvel. Allereerst de Koppeling (jeugdzorg plus) waar Sergio Ommel vertelt over zijn werk daar. Daarnaast wordt Jacob geïnterviewd die in zorg is geweest op de Koppeling met Sergio als begeleider.
Esmaralda de Haan van Qpido (expertisecentrum van Levvel voor veilig seksueel opgroeien) is gefilmd op de locatie Bijlmerdreef samen met Emma, een jongere die na een verkrachting hulp en begeleiding heeft gekregen van Esmaralda.

Het zijn deze 2 collega’s die centraal staan in het programma, echter ze staan voor alle hulpverleners binnen Levvel die dag in dag uit klaar staan voor kinderen, jongeren en hun gezinnen.

 
Vragen? Misschien vind je bij veelgestelde vragen het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.