Last Man Standing
image/svg+xml
Gepubliceerd op 6 september 2021

Levvel gaat staan voor mentale gezondheid van jongeren

Last Man Standing

Levvel gaat net als vorig jaar staan, 3 uur lang, voor de actie Last Man Standing van Mind. Om aandacht te vragen voor jongeren met psychische problemen die een steuntje in de rug nodig hebben voor een stabiele toekomst. Steun je ons?

Nieuws

Samen het verschil maken
Veel jongeren worstelen met mentale gezondheid. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft daar niet over te praten. Door mee te doen met Last Man Standing maken we een statement. Om te vechten voor betere zorg, om psychische problemen bespreekbaar te maken, om voor jezelf of een ander op te komen en om letterlijk en figuurlijk te gaan stáán voor het ideaal van een psychische gezonde samenleving.

Met Last Man Standing wordt op 30 oktober a.s. geld opgehaald en projecten gesteund, zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en ondersteuning.

Doe mee of doneer!
Medewerkers van Levvel, waaronder de raad van bestuur, tonen lef en gaan staan voor dit goede doel. Toon ook lef en help ons hierbij. Aandacht voor de toekomst van onze jongeren is van groot belang. Doe mee, en/of doneer en laten we samen het verschil maken. Op onze actiepagina kun je doneren aan Levvel en/of aan 1 van de teamleden. Alvast ontzettend bedankt!

Last Man Standing witruimte
 
Vragen? Misschien vind je bij veelgestelde vragen het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.