praktijkwijsheid
image/svg+xml
Gepubliceerd op 19 oktober 2022

Een nieuw seizoen Praktijk Wijsheid

In het 2e seizoen van de podcast van Levvel, gemaakt voor en door professionals in de jeugdhulp, gaan we in iedere aflevering met 2 collega’s in gesprek over integraal vakmanschap. Op papier is het allemaal mooi uitgedacht; het kind/de jongere centraal, integraal kijken, relationeel en meer systeemgericht werken.

Nieuws

Maar wat betekent dit in de dagelijkse praktijk nu écht voor de professionals in de jeugdhulp? Hoe geef je vorm aan de samenwerking met de gezinnen en het netwerk daar omheen vanuit verschillende expertises en disciplines? En welke rollen en verantwoordelijkheden heeft eenieder binnen die samenwerking?
Luister nu de eerste 2 afleveringen met Sandra Fokkens en Martin Pol over 'gebiedsgericht werken, samenwerken en integraal vakmanschap' en 'Van behandelkamer naar huiskamer' met Annuska Sheikrojan en Elise de Gooijer.

Luistertip

Vind je de afleveringen te lang duren, zet deze tussendoor op pauze en beluister ze in twee of drie keer. Vind je de afleveringen te kort, luister er dan twee achter elkaar of start direct met seizoen één van Praktijk Wijsheid!


Praktijk Wijsheid: samen leren van ervaringen tijdens het transformeren van de jeugdhulp.

 
Vragen? Misschien vind je bij veelgestelde vragen het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.