ervaringsverhaal jongeman met capuchon
image/svg+xml

Aanmelden voor IPA, R&B, IFA en Forensische Formatie

Voor jongeren die door hun gedrag in de problemen zijn gekomen en misschien zelfs met justitie in aanraking zijn gekomen, biedt Levvel verschillende vormen van hulp. Met het aanmeldformulier kun je jongeren hiervoor aanmelden.

Een aantal programma’s heeft (nog) een aparte aanmeldroute. Dit zijn IPA (Intensieve Preventieve Aanpak), R&B (Resocialisatie en Begeleiding), IFA (Intensieve Forensische Aanpak) en de Forensische Formatie.

Deze programma’s zijn gespecialiseerd in de hulp aan en behandeling van risicojongeren en jongeren die al vaker of voor ernstiger delicten (high impact crimes) met politie en justitie in aanraking zijn gekomen.

Jeugd & Veiligheid

In de verschillende programma’s leren we jongeren hoe risicovol gedrag te vermijden, andere keuzes te maken, stap voor stap aan doelen te werken en de focus écht te leggen bij school/werk, huisvesting, financiën en psychisch functioneren. En daardoor zelf een beter leven te realiseren, zonder criminaliteit.

Jeugdhulp programma's

(van licht naar zwaar)

Jeugd-GGZ programma

Combinatie van jeugdhulp en j-GGZ

Wil je een jongere met gedragsproblemen en/of forensische problematiek voor een andere hulpvorm aanmelden?

Gebruik dan dit aanmeldformulier

 
Vragen? Misschien vind je bij veelgestelde vragen het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.